ponedeljek, 30. januar 2017

DELAVNICE V FEBRUARJU

Čas gre tako hitro naprej, da vedno lovim zadnje dneve, da sestavim nove delavnice.
Prva bo že to sredo - PUŠČICA IN STOJALO ZA MOBI. Puščica je zanimiva, ker ni ne kvadratna ne okrogla, bo pa izziv prišiti zadrgo na oval. Ne bojte se, ni težko. Stojalo za mobi je pa preverjeno zelo uporabna zadevica. Simpatično darilce, ki ga mimogrede narediš in hitro skočiš do svoje najljubše prijateljice.

Ena delavnica je za otroke - PRSTNE LUTKE iz filca. Otroci se še doma lahko z njimi zabavajo in ustvarijo kakšno hudo predstavo za svoje starše ali prijatelje. Njihova domišljija nima meja!

Pa ne zamudite tretjo ALL NIGHT SEWING! Spet bomo šivale celo noč,tokrat toaletne torbice za vaše najdražje moške. Bo čisto osebna, saj ji boste dodale svojo aplikacijo, ki ga označuje (črko, hobi, ..).
Nekaj posebnega je tudi toaletna torbica,  v katero je potrebno vložiti malo več truda. Posebna tehnika "paper piecing" ji bo dala še dodatno vrednost. Zelo lepo darilo svoji mami za 8. marec.
 Zadnja delavnica VREČKA ZA UMAZANO PERILO pa je primerna za popolne začetnike, tudi za otroke od 11 let naprej.
Tako, še je čas, da izdelate osebna in prisrčna darila za svoje najdražje  v teh prihajajočih praznikih. Če pa nimate volje niti časa za delavnice, lahko te izdelke dobite pri meni. Veselim se vašega klica! 031/461-544 - Saša Jaklič, gmail: sassa.jaklic@gmail.com.

Ni komentarjev: